Just Slim – Body Shaping

Sommige mensen kunnen last hebben van vet op kleine lokale zones waar het helaas maar moeilijk verdwijnt. Waarschijnlijk heb je al diverse dingen geprobeerd zoals dieet of sporten, maar lukt het je toch niet om er definitief vanaf te komen. In dat geval biedt de Just Slim – Body Shaping behandeling een uitkomst. Dit is een nieuwe manier om blijvend vet te verwijderen zonder cosmetische ingreep.

Just Slim – Body Shaping
Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van elektromagnetische golven waardoor je huid wordt verwarmd. Dit zorgt ervoor dat het collageen samentrekt en de aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd. Tijdens de behandeling wordt er een gel op de huid aangebracht die de warmte geleid en verkoelend aanvoelt.

Door de elektromagnetische golven komt de inhoud van de vetcellen vrij die vervolgens door het lichaam op natuurlijke wijze worden afgevoerd. Golven met een hoge frequentie dringen dieper door dan het huidoppervlak. Ze werken in op de lederhuid en het onderhuids vetweefsel.

Na de behandeling
Na de behandeling kun je direct weer je dagelijkse bezigheden oppakken. Het voordeel van deze behandeling is namelijk dat je geen herstelperiode hebt. We adviseren om voldoende water te drinken na de behandeling en enkele dagen erna. Dit is nodig om de vrijgekomen afvalstoffen via een natuurlijke weg af te voeren.

Aantal behandelingen
Afhankelijk van het gewenste resultaat en de dikte van de vetlaag kan het totaal aantal behandelingen worden bepaald. In de meeste gevallen zal het gaan om 4 tot 8 behandelingen. Het is aan te raden om eens per half jaar een herhaalbehandeling te laten plaatsvinden.

Voordelen van de Just Slim – Body Shaping behandeling
– Gratis intakegesprek
– Pijnloze behandeling
– Vermindering van de vetcellen
– Geen hersteltijd
– Effectieve behandeling met meetbaar resultaat
– Blijvend resultaat
– Goed herstellend vermogen van de huid
– De elasticiteit neemt toe

Interesse?
Bij Just Wellness vinden we het belangrijk dat je als klant goed geïnformeerd wordt alvorens je aan een behandeling begint. Daarom starten we altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek waarin de behandeling volledig wordt uitgelegd. Direct na het intakegesprek kun je je eerste behandeling ondergaan.

Share This