Moederdag-tip!

Moederdag komt er weer aan en dat betekent dat het een goed moment is waarop we onze moeders weer even in het zonnetje kunnen zetten. Nu kun je natuurlijk voor een bloemetje of ander cadeautje kiezen, maar soms is het tijd voor iets anders! Wat dacht je van een aangename en ontspannende massage? Geef je moeder een cadeau waarmee ze weer even een momentje voor zichzelf heeft of ga gezellig samen en kies voor een duo massage.

Massage is niet alleen fijn, maar ook nog heel goed voor je

We hebben tegenwoordig allemaal een druk leven en hoewel we goed ons best doen om gezond te blijven, wordt een massage vaak vergeten. Het wordt toch al snel gezien als luxe en daardoor wellicht ook minder belangrijk. We zijn immers druk en moeten goed ons best doen om alle ballen hoog te houden. Dit betekent dat er gewoonweg niet overal tijd voor is, terwijl een massage juist verschillende gezondheidsvoordelen heeft.

Verbetering van je weerstand

Een massage verlaagt het stresshormoon cortisol. Als dit hormoon te lang en te veel in het lichaam aanwezig is, kan het een ongunstig effect hebben op je weerstand. Door deze vorm van diepe ontspanning zal je zenuwstelsel beter kunnen herstellen.

Ontspanning en rust in je hoofd

We zijn gelukkig steeds bewuster bezig met een gezonde levensstijl, denk hierbij aan sport en voeding. Maar wat nog weleens wordt vergeten is dat je mentale gezondheid minstens net zo belangrijk is. Hierdoor schieten ontspannende bezigheden er vaak bij in en dat is ontzettend zonde. Als we in drukke tijden niet ontspannen en ons lichaam geen rust geven, kan dit op de langere termijn lichamelijke en zelfs psychische klachten geven.

Laat je moeder ontspannen bij Just Wellness!

Naast OPT-behandelingen kun je bij ons ook terecht voor een ontspannende massage. Perfect om een momentje voor jezelf te pakken en even lekker te ontspannen. Even nergens aan denken en even heerlijk tot jezelf komen. Perfect om cadeau te geven!

Share This