Spijt van je tattoo? Weg ermee!

Tegenwoordig is het eerder regel dan uitzondering om een tatoeage te hebben. Soms heeft een tattoo geen speciale betekenis of verandert deze na verloop van tijd. Hoe dan ook : vroeg of laat kun je spijt krijgen van een tatoeage die je in het verleden hebt laten zetten. Of wellicht ben je gewoon niet meer happy met de tatoeage of de betekenis hierachter. Enorm balen, want een tatoeage is voor altijd, toch? Nee! Gelukkig heb je tegenwoordig de mogelijkheid om je tattoo te laten verwijderen met een laserbehandeling. Het verwijderen hiervan zal gebeuren door middel van meerdere behandelingen om het gewenste resultaat te bereiken.

Je zult behandeld worden door één van onze gecertificeerde specialisten die jou als klant altijd van een passend advies kan voorzien.  Tijdens de behandeling nemen de inktdeeltjes het licht op. De daardoor opgewekte laserenergie breekt de inktdeeltjes vervolgens open tot kleinere delen. Vervolgens worden deze kleine inktdeeltjes afgevoerd door je eigen afweersysteem.

Hoeveel behandelingen er nodig zijn is afhankelijk van meerdere factoren. Over het algemeen is het zo dat een donkere tatoeage makkelijker te verwijderen is dan een lichte tatoeage. Dit komt doordat het contrast vaak wat groter is, waardoor de energie meer door het tatoeage pigment wordt geabsorbeerd. Daarnaast is het ook afhankelijk van de grootte. We kunnen kleine tatoeages in zijn geheel verwijderen, maar soms moet het in 2 keer worden behandeld.

Vooraf:

We starten altijd met een gratis intakegesprek met één van onze specialisten. Tijdens dit gesprek van ongeveer 10 minuten worden jouw wensen besproken. Ook zal de specialist beoordelen welke behandelmethode gebruikt zal worden en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Na het intakegesprek kun je direct behandeld worden.

Tijdens:
Je tattoo krijgt tijdens de behandeling een witte waas, dit is echter een normale reactie op de behandeling. Dit wordt ook wel ‘lasersnow’ genoemd. Gemiddeld zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De behandeling duurt ongeveer 10 – 20 minuten en is niet geheel pijnloos. Je zult kleine prikjes op de plek van de tatoeage voelen.

Voordelen van een laserbehandeling:

  • Tattoo verwijderen zonder operatie
  • Je houdt er geen littekens aan over
  • Een veilige manier voor het verwijderen van je tattoo
  • Effectieve behandeling
  • Mooi eindresultaat

Klik hier  voor meer informatie over de behandeling.

Share This