Waarom zou je scheren als je kunt starten met OPT?

Je komt het overal tegen; de meest gladde benen zonder enige stoppels, om nog niet te spreken over scheerbultjes, stoppels en ingegroeide haartjes. Op tv en in bladen wordt het allemaal een stukje mooier gemaakt dan het in werkelijkheid is. Eigenlijk is de oplossing dichtbij en kan het allemaal een stukje makkelijker! Waarom zou je nog scheren als je ook kunt starten met OPT?

Scheren gaat vaak gepaard met een hoop ongemak. Sommige vrouwen hebben na 1 dag al stoppels en moeten daarom meerdere keren per week met een scheermes aan de slag. Stiekem gaat hier best wat tijd in zitten, zeker als je regelmatig scheert om zo vaak mogelijk te genieten van een gladde huid. Helaas is het resultaat van scheren slechts van korte duur en dat is dan ook de reden dat steeds meer vrouwen kiezen voor definitief ontharen.

Scheerbultjes en andere ongemakken
Naast alle tijd die je kwijt bent met scheren komt er vaak nog een ander veel voorkomend probleem om de hoek kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van scheerbultjes, ingegroeide haartjes, schrale en geïrriteerde huid? Jammer genoeg krijgen veel vrouwen hiermee te maken waardoor scheren niet bepaald als een leuk klusje wordt gezien. Sterker nog, we zien er vaak enorm tegenop om weer te moeten scheren.

Ontharen met de OPT-methode
Voor het definitief ontharen bij Just Wellness gebruiken we de OPT-methode. OPT staat voor Optimum Pulsed-light Technology en zorgt ervoor dat het haarzakje geen nieuwe haartjes kan produceren. Gemiddeld zijn er 6 – 8 behandelingen nodig om een haarreductie van 90% te realiseren. Doordat we onbeperkte pakketten aanbieden mag je net zo lang behandeld worden totdat je tevreden bent.

Het voordeel van ontharen met de OPT-methode is dat je huid direct rustiger wordt en minder last krijgt van ingegroeide haartjes. Ook de kans op een rode en geïrriteerde huid neemt af doordat je na iedere behandeling minder haargroei krijgt en hierdoor ook minder hoeft te scheren.

Gratis intakegesprek
Ben je benieuwd geworden naar onze OPT-behandeling? Maak dan direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake! Onze specialistes vertellen je graag alle ins en outs over de behandeling en beantwoorden al je vragen.

Share This