Weg met die dubbele kin – cryolipolyse!

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de mensen zich stoort aan hun onderkin. Hoe een onderkin ontstaat kan verschillende oorzaken hebben. Maar nog belangrijker: hoe kom je ervan af? Lees er alles over in dit artikel!

Maar liefst 67% van alle mensen hebben last van de volheid van hun onderkin. Het ontstaan hiervan kan diverse oorzaken hebben. Denk hierbij aan gewichtstoename, erfelijke aanleg en/of veroudering. Wanneer je ouder wordt gaat de huid nu eenmaal wat meer hangen en zo ook bij je kin helaas. Ook kan een onderkin bestaan uit een ophoping van vetcellen. In combinatie met overtollige huid resulteert dit in sommige gevallen in het ontstaan van een onderkin. Erg vervelend, maar gelukkig is er een oplossing hiervoor!

Online worden verschillende tips gegeven over het aanpakken van je onderkin. Zo wordt er beweerd dat je met speciale oefeningen je onderkin kunt verminderen. Ook zou gezond eten een positief effect moeten hebben op het verminderen van je onderkin. Je zou er zelfs je kledingkeuze op aan kunnen passen om je onderkin zo min mogelijk op te laten vallen. Allemaal leuk en aardig, maar het beste is om het probleem bij de oorzaak aan te pakken en voorgoed af te rekenen met je onderkin!

Cryolipolyse
Een effectieve behandeling voor het verminderen van je onderkin is de cryoliplyse behandeling. Bij deze behandeling wordt er een kop geplaatst op het gewenste gebied en vervolgens afgekoeld tot wel -8 graden. Tijdens de behandeling worden de vetcellen in dit gebied afgebroken. Uiteindelijk zullen deze vetcellen via een natuurlijke weg door het lichaam worden afgevoerd. De behandelde vetcellen verdwijnen voorgoed en komen niet meer terug.

Het uiteindelijke resultaat is na 2 tot 4 maanden zichtbaar. Voor deze tijd is het lichaam nog steeds bezig met het afbreken en afvoeren van vetcellen. Het voordeel van de behandeling is dat je een mooi resultaat kunt bereiken zonder operatie of liposuctie. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen adviseren wij om veel water te drinken. Hierdoor kunnen de vrijgekomen vetcellen zo goed mogelijk worden afgevoerd door je lymfevaatstelsel.

Momenteel bieden wij een leuke super deal voor onze Just Cryo Cryolipolyse onderkin behandeling, namelijk:
1 behandeling NU voor 24,50 euro. Reserveer NU!

Share This